Golfshoppen

Välkommen in till vår golfshop! Vi erbjuder inte bara alla stora golfmärken, utan vi har också kunskap och erfarenhet som hjälper dig att hitta rätt klubbor för din sving.

Aktuella Erbjudanden & Kampanjer

Vi hjälper dig att hitta rätt!

Ystad Golfklubb äger och driver golfshopen i egen regi. Som medlem i Ystad GK har du därför 10% rabatt på sortimentet i Shopen. Allt överskott från Shopen går tillbaka till klubbens verksamhet.

Vi försöker hålla ett intressant och givande sortiment med marknadsledande varumärken så att du som kund kan hitta det du behöver för din golf och träning.

Om något skulle saknas i shopen så beställer vi det till ett jämförbart pris med ex Golfvaruhuset Dormy.

Och kom i håg: Desto mer du köper via din egen golfhop, desto mer pengar går tillbaka in i klubbens verksamhet. 

Golfklubbor & Custom Fitting

Har du hört talas om custom fitting? Det är när vi anpassar och tar fram golfklubbor just för dig. Med hjälp av vår erfarenhet och Trackman eller Flightscope, radar som mäter information, kan vi säkerställa att du får klubbor som ger ett jämnare och roligare spel på banan.

Golfbollar

Vi har ett stort utbud av golfbollar i olika prisklasser och för olika nivåer av spel. Oavsett om du söker en boll med längre distans, mer kontroll eller bättre känsla runt greenen, så hjälper vi dig hitta rätt golfboll för att maximera din prestation på banan.

Golfbagar & Golfvagnar

Vi vet att en bra golfbag eller golfvagn kan göra en stor skillnad för din golfupplevelse. En golfvagn ger extra komfort, sparar energi, vilket kan göra att du presterar bättre. Å andra sidan ger en golfbag dig möjlighet att smidigt förvara och transportera dina klubbor på banan.

Vi erbjuder ett stort urval av golfbagar och golfvagnar från de bästa varumärkena, så tveka inte att fråga oss om råd när du besöker vår butik. Vi hjälper dig att hitta den perfekta golfbagen eller golfvagnen för just dig och dina behov.

Golfkläder & Golftillbehör

Hos oss hittar du ett brett utbud av golfkläder och golftillbehör för att du ska vara väl rustad inför din nästa runda på banan. Vi erbjuder allt från praktiska regnkläder till kepsar och golfhandskar, så att du kan spela bekvämt i alla väder.

Klubbverkstad

I vår klubbverkstad kan vi lösa det mesta som är klubbrelaterat. Vi byter grepp då det börjar bli dåligt, förlänger och förkortar, kontrollerar och justerar lie och loft, och allt annat du kan tänka dig inom klubbreparation, helt enkelt. 

Greppbyte

Greppet är en vital del i samspelet mellan golfspelaren och klubban. Värme, kyla, smuts och svett åldrar och försämrar de naturliga materialen i greppet – och med dåligt grepp spänner vi händerna och kroppen, vilket påverkar svingen.

Vi hjälper dig hitta rätt grepp och byter det åt dig på plats.

Justera lie & loft

Ibland kan man skylla på klubban! Drar dina bollar åt vänster eller höger? Slår du lika långt med järn-7:an som du gör med järn-8:an? Här kan det vara så att du har all rätt i världen att skylla på klubban. 

Kom in till oss så kontrollerar och justerar vi lie och loft på din klubba.

Kontaktinformation

Öppettider

Från 12/2

Mån-fre 08.30-15.00

Kontakta oss